Protest PSD în fața biroului lui Ludovic Orban: ,,Nu ascundeți morții”

Senatorii şi deputaţii PSD au organizat astăzi un protest, la Palatul Parlamentului, în faţa biroului preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban. Intenția a fost de a-i convinge pe colegii din majoritatea parlamentară să voteze în şedinţa comună a celor două Camere constituirea Comisiei de anchetă privind datele despre pandemia de COVID-19.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a declarat că este un protest spontan şi a arătat că demersul PSD este bazat pe declaraţiile fostului ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu referitoare, între altele, la numărul de decese, declaraţii care necesită constituirea unei comisii de anchetă.

,,Fostul, dar şi actualul ministru al Sănătăţii au declarat că există probleme cu aceste calcule şi există nişte chestiuni care nu sunt corelate. Avem chiar o declaraţie cutremurătoare a domului Vlad Voiculescu, când era ministru al Sănătăţii. care spunea că la un singur spital din Bucureşti sunt raportate şi 500 de decese în minus”, a declarat Alfred Simonis. Potrivit acestuia, „se încearcă ascunderea unor informaţii importante”.

Sursa: agerpres.

Lasa un comentariu