Pompierii încearcă să stingă câteva zeci de hectare! Focul a fost aprins intenționat, iar motivul este de râs și de plâns

Pompierii sunt în alertă și încearcă să stingă cele câteva zeci de hectare care au fost mistuite de flăcări înalte. 

Din primele informații se pare că focul a fost pus intenționat de un individ care și-a dorit să îi scoată pe pompieri la muncă, fiind de părere că aceștia stau prea mult degeaba. Acesta a fost deja reținut de poliție și a recunoscut fapta. 

Pompierii încearcă să stingă cele câteva zeci de hectare

Salvatorii fac eforturi supraomenești să oprească flăcările, fiind ajutați și de săteni. 

Important de menționat este faptul că de la o oră la alta Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Timiș este anunțat de incendii de vegetație, fie că vorbim despre incendii care au izbucnit din cauza căldurii, fie din alte motive. Vremea însă favorizează și întreține aceste incendii, temperaturile ajungând chiar la 40 de grade Celsius. 

Sursa: antena3

Sursa: Un șofer a lovit intenționat o cățelușă fără stăpân! Animalul a fost salvat de poliţişti

Un șofer a lovit intenționat o cățelușă fără stăpân pe o stradă din Orăştie. Animalul a fost salvat de poliţişti, care au declanşat o anchetă pentru depistarea persoanei care s-a aflat la volanul autoturismului implicat în acest incident, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Lasa un comentariu