O şoferiţă din Bucureşti a blocat timp de o oră şi jumătate circulaţia pe linia de tramvai, pentru a merge la cumpărături

Dimineaţă, o şoferiţă a blocat linia tramvaiului 5 din Bucureşti. Femeia şi-a parcat maşina pe şine şi a plecat la cumpărături. Din acest motiv, mai multe tramvaie nu au putut circula timp de o oră şi jumătate.

Femeia le-a spus poliţiştilor când aceştia au sunat-o la telefon faptul că şi-a parcat maşina pe linia de tramvai, a luat metroul şi a plecat într-o altă zonă din Bucureşti la cumpărături. A revenit la maşină după o oră şi jumătate, timp în care două tramvaie au aşteptat în tot acest interval de timp.

Linia 5, blocată de o şoferiţă

Călătorii de pe ruta respectivă au fost nevoiţi să îşi găsească alte căi pentru a putea călători în zonă.  Femeia a fost luată de poliţişti, a fost legitimată şi a ajuns cu aceştia la secţie. Urmează să i se întocmească dosar penal şi să i se suspende şi permisul de conducere pe toată perioada cercetărilor.

Incidentul a avut loc pe raza sectorului 2. Reprezentanţii Sectorului 1 spun că dacă acest lucru s-ar fi întâmplat pe raza sectorului lor, maşina ar fi fost relocată în cel mult 15 minute. 

Sursa: observator

Citeste si Bărbat înşelat cu 3.200 de lei de o clarvăzătoare cunoscută pe reţelele de socializare

Lasa un comentariu