O polițistă și-a bătut un coleg de serviciu și a agresat alți doi polițiști! Vezi ce pedeapsă a primit

O polițistă cu o funcție importantă în cadrul Institutului de Studii pentru Ordine Publică (ISOP), parte a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a fost imobilizată și încătușată după ce și-a bătut un coleg de serviciu.

Aceasta a reușit să-i agreseze și pe agenții Secției 15 care au ajuns la fața locului, motiv pentru care au avut nevoie de ajutor. Potrivit Gândul.ro, polițiștii Secției 15 au fost chemați, joi dimineață, să intervină de urgență la sediul ISOP, în condițiile în care un angajat al instituției a fost atacat de o colegă.

În jurul orei 08:00, jurista instituției, care se ocupă de perfecționarea polițiștilor, a intrat, inițial, într-un conflict cu o echipă de muncitori de la Apa Nova, care făceau lucrări de mentenanță.

În timpul scandalului a intrevenit un coleg al acesteia, cu gradul de comisar șef, care a încercat s-o liniștească. Jurista i-a lăsat în pace pe muncitori, însă și-a luat la bătaie propriul coleg, pe care l-ar fi lovit cu picioarele.

O polițistă și-a bătut un coleg de serviciu și a agresat alți doi polițiști

În urma incidentului violent, unul dintre ofițerii de la dispeceratul ISOP a sunat la 112, iar în curtea instituției a apărut un echipaj al Secției 15, format din doi agenți.

Pentru că femeia a refuzat să se legitimeze, au urmat noi incidente violente. Aceasta s-ar fi repezit și la cei doi, cărora ar fi reușit să le rupă gradele de pe uniforme. Pentru că nu ar fi reușit singuri s-o încătușeze pe juristă, polițiștii Secției 15 ar fi fost ajutați de un al treilea bărbat, angajat ISOP, care le-a dat o mână de ajutor.

Sursele citate au menționat, potrivit Gândul.ro, că femeia imobilizată cu greu de cei trei bărbați este ofițer și are gradul profesional de comisar șef.

Ulterior, agresoarea a fost transportată la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia”, unde a și rămas internată.

Lasa un comentariu