O pacientă de doar 25 de ani a sărit de la etaj într-un spital din România

O pacientă de doar 25 de ani a sărit de la etaj într-un spital din România. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a anunţat, luni, că o pacientă, în vârstă de 25 de ani, care era internată la Spitalul din Târnăveni, s-a aruncat de la etajul clădirii, iar în urma leziunilor suferite şi-a pierdut viaţa, transmite Agerpres.

,,La data de 07 mai a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au fost sesizaţi prin Apel 112, de către personalul medical din cadrul unei unităţi medicale din localitate, despre faptul că o pacientă, s-ar fi aruncat de la etajul clădirii unde se afla internată. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni, care a constatat că cele sesizate se confirmă, persoana fiind identificată ca fiind o femeie, de 25 de ani, din Târgu Mureş. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, victima a decedat”, a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Mureş, cadavrul femeii a fost transportat la Prosectura Spitalului Municipal Târnăveni, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Lasa un comentariu