O femeie și-a părăsit soţul pentru socrul în vârstă de 60 de ani

Erica Quiggle, în vârstă de 31 de ani, din Harrodsburg, Kentucky, s-a îndrăgostit de tatăl vitreg al soţului său încă de pe vremea când amândoi erau căsătoriţi. Când relaţia cu primul ei soţ, Justin Towell, a început să nu mai funcţioneze prin 2011, socrul, Jeff Quiggle, în vârstă de 60 de ani, i-a oferit un umăr pe care să plângă.

Potrivit Daily Mail, Erika s-a căsătorit cu primul său soţ la vârsta de 19 an. La scurt timp după căsătorie tânăra şi-a dat seama că lucrurile nu funcţionează. Aceasta a început să participe la expoziţii auto şi la diferite evenimente locale, iar socrul ei vitreg, Jeff, era unul dintre organizatorii spectacolelor. Astfel, acest lucru i-a apropiat destul de repede

„Îl cunoşteam de fapt de la 16 ani, dar, bineînţeles, nu aveam nicio legătură la vârsta respectivă” a adăugat femeia. La sfârşitul anului 2015 au început să îşi spună fiecare ofurile, Erica mărturisind că are probleme conjugale: „A venit un moment în care am discutat despre Justin şi am spus că nu mai pot face asta. Am simţit că sunt blocată.”

În cele din urmă s-a destrămat inevitabil şi căsătoria lui Jeff cu mama lui Justin, separându-se în septembrie 2016.

Lasa un comentariu