O femeie s-a aruncat în faţa trenului la Sârca din cauza unei depresii

O femeie din localitatea Sârca s-a aruncat în faţa unui tren, ieri în jurul orei 11. Mecanicul trenului Galați – Cluj a observat o persoană care s-a aruncat în faţa locomotivei şi a anunţat autorităţile feroviare.

La faţa locului a fost trimis un echipaj medical. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, deoarece rănile au fost prea grave.

În jurul orei 11.30, poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că trenul interregio Galați – Cluj a surprins şi accidentat o femeie. În urma acestui accident feroviar a rezultat decesul persoanei. În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. De asemenea a fost dispusă efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului femeii“, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Femeia se numea Geta Chinchi şi avea vârsta de 50 de ani. Se pare că ea se afla în depresie din cauza unor probleme familiale. Vecinii familiei au povestit poliţiştilor faptul că femeia pleca des de acasă, însă se întorcea. Ea locuia la mai puţin de un kilometru de locul în care a ales să îşi pună capăt vieţii.

Sursa : ziaruldeiasi.ro