O femeie a murit în fața unei pensiuni din Sinaia, după ce a fost lovită de partenerul său

Scene cumplite s-au derulat pe o stradă din Sinaia, nu departe de centrul stațiunii. O femeie de 47 de ani din Ploiești a fost lovită de un bărbat cu care tocmai intenționa să se cazeze la o pensiune.

Din motive rămase încă necunoscute, între cei doi a izbucnit o ceartă ce a avut un final neașteptat. Bărbatul i-a dat câteva palme, a îmbrâncit-o și a fugit cu mașina, chiar dacă avea permisul suspendat și băuse. Din păcate, pentru femeie medicii nu au mai putut face nimic.

Câțiva trecători povestesc că în doar câteva momente ceea ce părea un mic scandal între doi îndrăgostiți s-a transformat într-o tragedie.

Individul a fugit cu un autoturism, în ciuda faptului că abia se mai ținea pe picioare din cauza alcoolului și nu avea nici permis de conducere valabil.

Între timp medicii veniți să acorde primul ajutor femeii căzute pe asfalt au fost nevoiți să declare decesul acesteia.

Citiți mai multe pe PROTV.ro

Citește și Tribunalul Iași a admis arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul celor doi părinți suspectați de uciderea fetiței în vârstă de doi ani.

Tribunalul Iași a admis, ieri, arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul celor doi părinți suspectați de uciderea fetiței în vârstă de doi ani.

La 7 septembrie, fetița a fost adusă la o unitate medicală din Iași, în stare de inconștiență, mama precizând că minora a rămas nesupravegheată timp de aproximativ 3 minute în cada cu apă. Ulterior, unitatea medicală a sesizat organele de poliție deoarece pe corpul fetiței au fost identificate urme ale unor bătăi anterioare. Copilul a decedat câteva zile mai tarziu și a fost dispusă efectuarea necropsiei.

Lasa un comentariu