O bucată din tavanul fals de la Iulius Mall din Cluj-Napoca s-a prăbușit. Ce au transmis reprezentanții mall-ului

O bucată din tavanul fals de la Iulius Mall din Cluj-Napoca s-a prăbușit. Cauza prăbușirii o reprezintă „fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat”, au informat reprezentanții mall-ului, duminică, 19 septembrie, într-un comunicat.

Iulius Mall a transmis un punct de vedere după incident, în care precizează că „nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube”.

O bucată din tavanul fals de la Iulius Mall din Cluj-Napoca s-a prăbușit

„Incidentul la care faceți referire a fost cauzat de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat. Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni”, se arată în comunicatul preluat de cluj24.ro.

„Întregul sistem de instalații al mall-ului și cel de climatizare este verificat periodic, însă nu a fost o defecțiune care putea fi sesizată. Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!”, au mai transmis reprezentanții Iulius Mall.


Citește și Încă un tramvai nou a ajuns la Iași

Primul tramvai ultramodern construit pentru Municipiul Iași de compania Bozankaya din Turcia a ajuns în orașul nostru în dimineața zilei de sâmbătă, 18 septembrie.

Lasa un comentariu