Ninge pe Transalpina la începutul verii! Video impresionant

A nins pe Transalpina, șoseaua aflată la cea mai mare înălțime din România. Circulația pe DN 67 C, între Rânca și Obârșia Lotrului, este închisă. Autoritățile speră să redeschidă traficul până la sfârșitul acestei luni.

Chiar dacă pe Transalpina, la peste 1900 de metri altitudine, ploaia s-a transformat în ninsoare, lucrările de deszăpezire continuă”, au transmis reprezentanții DRDP Craiova, pe pagina de Facebook.

În aceste zile se desfășoară lucrări de deszăpezire și refacere a semnalizării rutiere, pentru a putea redeschide circulația atât pe Transalpina, cât și pe Transfăgărășan, potrivit digi24.  În unele locuri, stratul de zăpadă depășește încă patru metri.  

Ninge pe Transalpina la începutul verii!

În perioada următoare, imediat ce vremea va permite, vor începe lucrările de refacere a parapetelui afectat de avalanșele din timpul iernii, avalanșe care au antrenat pietre de mari dimensiuni pe partea carosabilă”, a mai transmis Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova.

Transalpina nu este singura zonă în care a nins. În Apuseni, zăpada a căzut din abundență la cota 1.655.

Video aici.

Citește și VIDEO Maria, minunea care și-a revenit din comă, după ce a fost operată pe creier la Iași. Declarații emoționante!

Maria, minunea care și-a revenit din comă, după ce a fost operată pe creier la Iași. Declarații emoționante! Studenta de 19 ani, transportată cu elicopterul SMURD de la Suceava la Iași, în comă profundă a fost readusă la viață. În urmă cu aproximativ o lună de zile, Maria a fost operată de urgență pe creier de o tumoră extrem de rară la Spitalul Clinic de Urgență ,,Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași.

Aceasta și-a revenit miraculos din comă pe data de 25 aprilie, iar acum se poate bucura din nou de viață. Studenta a început să participe chiar și la cursurile Facultății de Stomatologie din Iași.

Lasa un comentariu