Muzică la maxim cu poliția de față! Aceștia nu au fost în stare să oprească o petrecere cu lăutari care deranja vecinii

Muzică la maxim cu poliția de față! O petrecere cu lăutari şi muzică dată la maxim organizată afară, la marginea unei localităţi din apropiere de Bucureşti, a tulburat, marţi noaptea, liniştea locuitorilor până aproape de ora 3 dimineaţa, în ciuda numeroaselor apeluri date la 112.

Un echipaj de poliţie a sosit după o oră de la primul apel format în jurul 10.00, când a început petrecerea organizată la sala de evenimente Libao Luxury, situată la intrare în satul Dimieni (comuna Tunari). 

Muzică la maxim cu poliția de față!

Cei doi poliţişti, care s-au identificat ca fiind agent Stan Viorel şi agent şef adjunct Rotaru Florin, au discutat cu organizatorii circa 20 de minute, însă petrecerea a continuat nestingherită chiar şi pe durata prezenţei lor, cu volumul la maxim şi cu un lăutar care şi-a început concertul chiar sub nasul poliţiei. În tot acest timp, câţiva locuitori au ieşit pe străzi deranjaţi de zgomotul puternic. În noaptea de marţi spre miercuri, în intervalul 10.00 – 2.30 am sunat de cinci ori la 112, fără succes.

Abia după ultimele apeluri, după ce mi-am declinat identitatea de ziarist şi după un dialog cu operatorul care s-a identificat drept 08 de la poliţia Ilfov, acesta din urmă a declarat că va încerca să trimită mai multe echipaje, respectiv forţele speciale dacă e cazul. După un ultim apel dat în jurul orei 2.30 dimineaţa, petrecerea s-a oprit în jumătate de oră. Cheful cu lăutari, organizat în spaţiu liber de Libao în cinstea ”doamnei Cristina”, se auzea din sufrageria casei, deşi locuiesc la câteva sute de metri de sala de evenimente.

Citiţi mai multe pe G4MEDIA

Lasa un comentariu