Mutația Delta lovește în plin turismul Greciei

Mutația Delta se răspândește tot mai agresiv în ultima perioadă în Grecia. Cei ce activează în domeniul turismului au început să-şi revizuiască în scădere previziunile cu privire la încasări, în perspectiva unui nou val al pandemiei.

Nu este exclusă chiar ca o recidivare a pandemiei să ducă la revizuirea politicii Greciei faţă de turiştii externi şi, foarte probabil, şi la o revizuire a politicii europene în domeniu, scrie Kthimerini, citată de Rador.

O imagine clară asupra evoluţiei turismului grecesc va prinde contur la sfârşitul lunii iulie, când se va vedea cu o mai mare exactitate atât tendinţa epidemiologică, cât şi progresul procesului de vaccinare.

Mai multe aflați aici.

Citește și Furt de aur și diamante la Iași. Hoții au dat prada pe doi lei.

Doi hoţi au jefuit o casă ai cărei proprietari erau plecaţi în străinătate. Au furat mai ales bijuterii, inclusiv cercei cu diamante şi perle sau un inel cu safir, dar şi boxeri sau lenjerie de damă. Au vândut apoi toată marfa la nici o zecime din valoarea reală. În plasa justiţiei a căzut şi cel care i-a ajutat să valorifice bunurile furate.

Jaful comis de Ovidiu Buruiană şi Marian Tudose a avut loc în martie 2019. Într-o noapte, cei doi, mascaţi cu cagule artizanale, au forţat geamul unei case pe care o ştiau nelocuită şi au furat tot ce li s-a părut mai valoros. Spargerea a fost descoperită câteva zile mai târziu, de fratele proprietarului, care mergea săptămânal la faţa locului pentru a aerisi şi face curat.

Lasa un comentariu