Momente emoționante pentru medicii de la un spital din Galați. Voluntarii i-au aplaudat și le-au oferit flori în semn de recunoștință

Mai mulți voluntari au vrut să își arate recunoștința pentru eforturile cadrelor medicale din această perioadă, impresionați de scenele cumplite care se petrec în fiecare zi în containerele instalate în curtea Spitalului de Urgență din Galați.

Astfel, cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Urgență din Galați au fost primiți cu aplauze, flori și mici daruri. Mai mulți voluntari au vrut să își arate recunoștința pentru efortul pe care îl depun zi de zi, la Unitatea de Primiri Urgențe.

Ceea ce vrem să facem este un gest de recunoștință prin prezența noastră în locul acesta și prin niște daruri pe care le-am pregătit pentru cadrele medicale, dar și pentru pacienții care sunt în acest container. Am pregătit câte un pachețel, în mod special”, a transmis un voluntar, conform știrileprotv.ro

Câteva cadre medicale au ieșit la poarta spitalului, pentru a primi darurile.

Eu vă mulțumesc în numele colegilor mei. Noi suntem foarte mulți înăuntru, dar toată lumea este ocupată cu cazurile de care știm toți. În jurul nostru este pur și simplu moarte. Dar toată lumea muncește”, a spus un medic.

Suntem alături de bolnavi, facem tot ce putem pentru ei. Să fim uniți și să acceptăm să ne vaccinăm”, a declarat o infirmieră, printre lacrimi.

Voluntarii au adus 50 de cadouri și buchete de flori pentru medici și 60 de pachete cu produse de strictă necesitate pentru pacienți.

Sursa: StirilePROTV

Lasa un comentariu