Masca care a devenit populară în toată lumea, arată ca o cagulă. Te protejează de raze solare

Masca care a devenit populară în toată lumea, arată ca o cagulă! Una dintre cele mai căutate măști de protecție în lume, când vine vorba de mers la plajă este „Facekini”. Trend-ul a pornit, acum câțiva ani, din China, a relatat presa străină.

Oameni din toată lumea își protejează pielea feței și a corpului, cu creme SPF, pălării, ochelari de soare. „Facekini” vine, însă, ca o alternativă.

Masca care a devenit populară în toată lumea, arată ca o cagulă

Aceste măști populare au un aspect destul de neobișnuit, arată ca o cagulă. Ele îți acoperă tot capul complet și are găuri doar în jurul ochilor, nasului și gurii.

Măștile au început să fie tot mai căutate și purtate, datorită faptului că îți pot proteja fața de orice: razele nocive ale soarelui, insecte, și cam tot ce poate fi găsit în apă: alge, meduze etc.

Aceste accesorii neobișnuite ar fi confecționate dintr-un material elastic, utilizat, de asemenea, la costumele de baie și vin în diferite culori și modele. 

Trend-ul a pornit, acum câțiva ani, din China, se arată în acest articol. Măștile „Facekini” au fost inventate de Zhang Shifan în 2004 și au prins foarte mult în rândul cetățenilor din Qingdao, China, până să ajungă în toată lumea.

Popularitatea acestui accesoriu a crescut în 2014, când a au fost organizate defilări ale unor modele care purtau „Facekini”, în costume de baie și bijuterii ale unor creatori de modă celebri.

Citește și BMW-ul care merge cu cărbuni! Clip viral filmat în Păcurari.