La volan cu permisul suspendat și sub influența băuturilor alcoolice

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea au depistat, în trafic, un bărbat care conducea un autoturism, deși era în stare de ebrietate și avea dreptul de a conduce suspendat.  

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pe D.N. 26,  pe raza localităţii de frontieră Cavadinești, județul Galați, un autoturism, înmatriculat în România, condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza județului Galați.

Cu ocazia controlului de frontieră, colegii noștri au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere și au observat că acesta emană o puternică halenă alcoolică”, a declarat purtător de cuvânt al S.T.P.F. Galați, Carp Mădălina.

Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor, în vederea prelevării probelor biologice pentru stabilirea concentraţiei de alcool în sânge, unde a refuzat recoltarea.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Lasa un comentariu