IMPRESIONANT: O bătrână din Bârlad a mers să se vaccineze în ziua în care a împlinit 100 de ani. Medicii şi asistentele au aşteptat-o cu un tort

O bătrână i-a impresionat pe medicii şi asistentele medicale dintr-un centru de vaccinare din Bârlad.

Femeia a mers să se imunizeze chiar la împlinirea vârstei de 100 de ani. Cadrele medicale s-au mobilizat rapid şi imediat după ce i-au administrat vaccinul, i-au oferit un tort şi un buchet de flori. Bunica venită de la 55 de kilometri de oraş să se vaccineze, a devenit un exemplu pentru toţi cei care încă mai sunt sceptici în privinţa vaccinării anti-Covid-19.

Bătrâna: Să vă dea Dumnezeu anii mei, pe care-i am eu acum.
Medic:Şi aveţi şi-un tortuleţ din partea noastră, da? Dăm masca jos şi suflăm în lumânări!

Sursa: Observator

Citește și Instalația de oxigen de la Spitalul din Târgu Cărbunești s-a stricat. Trei pacienți au decedat

Instalația de oxigen de la Spitalul din Târgu Cărbunești s-a stricat, medicii fiind nevoiți să ventileze manual pacienții în ambulanțe, iar autoritățile au activat codul roșu. Ulterior, s-a început transferul bolnavilor la alte unități medicale. În spital erau internați peste 150 de pacienți cu COVID-19, din care aproximativ 90 necesitau suport de oxigen, 15 dintre ei fiind la ATI. Două paciente au murit, iar managerul spitalului afirmă că nu este clar „100% dacă decesul lor a fost din cauza lipsei de oxigen din momentul respectiv”. Ulterior, a mai murit o pacientă transferată la Spitalul Județean.

Lasa un comentariu