Fratele Mădălinei Manole provoacă noi controverse legate de moartea artistei : „A fost omor, nu sinucidere!”

Apar noi controverse legate de moartea Mădălina Manole. La 11 ani de la dispariția acesteia, fratele artistei readuce în atenția publicului alte acuzații.

Într-o postare pe Facebook, Marian Manole, fratele Mădălinei Manole a transmis un mesaj pentru fanii cântăreței. El le-a cerut să nu mai spună că Mădălina Manole s-ar fi sinucis. În opinia sa, ar fi fost vorba despre un omor, de care ar fi responsabil fostul soț al cântăreței, Petru Mircea. Drept dovadă pentru aceste acuzații, el spune că sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor.

Fratele Mădălinei Manole provoacă noi controverse

,,Bună dimineața, dragi fani ai MADALINEI MANOLE de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta! Dragii mei, dacă ati iubit o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: „săraca, era slabă de înger”, „săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul”, „nu avea credință destulă”,”suferea după fostul soț”,”era depresiva”și multe altele!Eu,ca frate , am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră și nu cred în sinucidere!Plus de asta,sunt oameni avizați, criminaliști de profesie,care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit o,nu i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei!Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște nu să stau să fac curățenie aici, în lista de prieteni! Vă mulțumesc!”, a scris fratele artistei.


Doi şobolani mănâncă dintr-un covrig pe raftul unui supermarket.

Lasa un comentariu