Foto: Schimb de atacuri aeriene între Palestina și Israel

Schimb de atacuri aeriene între Palestina și Israel. Noaptea trecută au avut loc atacuri între Palestina și Israel. Presa palestiniană a raportat că avioanele Forțelor Aeriene Israeliene au tras, noaptea trecută, rachete asupra mai multor orașe din Fâșia Gaza, în special Deir al-Balah și Khan Younis.

Schimb de atacuri aeriene între Palestina și Israel

Medicii care lucrează la fața locului vorbesc despre cel puțin 21 de morți, subliniind că există copii printre ei. Șaptezeci de persoane au fost răniți.

Israel vorbește despre trei morți, subliniind că erau radicali. Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat ferm: ,,Organizaţiile teroriste din Gaza au trecut o linie roşie în seara Zilei Ierusalimului, lansând rachete până în zona Ierusalimului – Israelul va reacţiona cu forţă, oricine atacă va plăti un preţ mare”.

Se estimează că sunt peste 300 de răniți în urma luptelor de aseară și de azi noapte.

sursa foto: sputnik.md

Citește și Ultima oră – Atac armat într-o școală din Rusia: cel puțin 6 copii și un profesor au murit / VIDEO.

Atac armat într-o școală din Rusia. Un profesor și șase elevi au murit în urma unui atac cu focuri de armă într-o şcoală din oraşul Kazan din centrul Rusiei. Alte patru persoane sunt spitalizate, potrivit agenţiilor de presă ruse, RIA Novosti şi AFP.

O sursă din cadrul poliţiei citată de TASS, a declarat că ,,doi necunoscuţi au deschis focul”. Există victime, numărul lor şi detaliile (atacului) sunt în curs de precizare”.

Potrivit RIA Novosti, un adolescent a fost arestat de poliţie şi de asemenea ar fi avut loc o explozie.

Lasa un comentariu