Eugen Teodorovici si-ar fi cerut scuze personal jurnalistei pe care a jignit-o dupa motiunea de cenzura

Ministrul interimar de finanțe, Eugen Teodorovici, devenit ținta criticilor inclusiv în propriul partid după ce a jignit o jurnalistă, anunță, duminică seara, că a sunat-o pe aceasta și că i-a prezentat personal scuze. Incidentul cu jurnalista s-a petrecut joi, după moțiunea de cenzură, iar atitudinea lui Teodorovici i-a revoltat pe vicepreședintele PSD Victor Negrescu, care și-a cerut scuze în numele lui, dar și pe Viorica Dăncilă, șefa de partid.


„Am luat eu destule, am avut destul jigniri la adresa mea ca să pot să încurajez acest lucru. Dacă dl Teodorovici a jignit, eu sunt convinsă că își va cere scuze”, a spus Viorica Dăncilă.

În timpul dialogului purtat joi seara cu jurnalista, Eugen Teodorovici i-a spus reporterului că are dinții puși și că nu are niciun interes pentru ea.

Cu toate acestea, sâmbătă, la evenimentul de relansare a candidaturii la prezidențiale a Vioricăi Dăncilă, Eugen Teodorovici nu părea să se simtă vinovat cu ceva, atunci când a fost întrebat despre incidentul cu jurnalista, ba chiar a fost agasat de insistența ziariștilor pe această temă 

În CEx al PSD de vineri seara, câțiva social-democrați și-au exprimat nemulțumirea față de Eugen Teodorovici, vorbind despre posibila suspendare a din funcțiile de conducere pe care le deține în partid.

După ce, sâmbătă seara, Eugen Teodorovici a fost, alături de Viorica Dăncilă și alți lideri PSD, la nunta președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea, ministrul interimar de finanțe pare să fi ajuns la sentimente mai bune. 

„Regret incidentul de zilele trecute, petrecut pe holurile Parlamentului. Chiar am sunat-o pe doamna Gabriela Del-Pupo, reporter al site-ului de știri b1 și i-am prezentat personal scuze”, a anunțat duminică seara, pe Facebook, Eugen Teodorovici. El și-a făcut autocritica, dar în același timp se vede într-o lumină bună: spune că scuzele pe care le-a prezentat îi dovedesc „tăria de caracter și asumarea”.

sursa: digi24.ro

Lasa un comentariu