Elev snopit în bătaie, într-o sală de clasă, după ce a refuzat să închidă o ușă

Scene violente au fost filmate într-o sală de clasă din județul Arad, unde un elev este snopit în bătaie de alți colegi de școală. Rudele victimei sunt decise să depună plângere la poliție, iar o anchetă se face și la școală.

Elev snopit în bătaie, într-o sală de clasă

Elevii care apar în filmarea făcută într-o școală din Lipova au aproximativ aceleași vârste: 14-15 ani. Scenele sunt filmate chiar în sala de clasă, într-o pauză.

Doi dintre ei încep să se lovească, însă în scurt timp intervin alți doi elevi care împart pumni și picioare. Cel lovit reușește cu greu să se ferească. Un alt băiat filmează totul, ba mai mult, îi încurajează pe bătăuși să lovească așa cum au învățat la box.

Se pare că totul ar fi pornit după ce victima ar fi refuzat să închidă o ușă. Acum, bunicul victimei face demersuri pentru a obține un certificat medico-legal, urmând că apoi să depună plângere la poliție. Și la școală respectivă a început o anchetă.

Sursa: PROTV

Citește și 650 de euro preţul unei identităţi false

650 de euro preţul unei identităţi false! Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R. Moldova asupra căruia au descoperit o carte de identitate falsă.

În data de 21 septembrie a.c. s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un microbuz, cetățeanul T.A., din R. Moldova, în vârstă de 26 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanelor. Cu această ocazie a fost descoperită, în buzunarul de la piept al hainei lui T.A., o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, având aplicată propria fotografie.

Lasa un comentariu