Diana Șoșoacă despre vaccin: Îl înlocuiește pe Dumnezeu și provoacă avorturi sau sterilitate

Diana Șoșoacă despre vaccin: Îl înlocuiește pe Dumnezeu și provoacă avorturi sau sterilitate. Fără să prezinte vreo probă, senatoarea Diana Șoșoacă a făcut un apel la cetățenii români să nu se vaccineze, deoarece acesta ar provoca avorturi sau sterilitate.

“Este foarte clar că există efecte adverse care duc inclusiv la moarte și, până când nu se va termina acest experiment, în decembrie 2023, voi milita contra vaccinării.

Vă solicit tuturor să nu vă vaccinați atât timp cât nimeni nu despăgubește pe nimeni! În caz de deces, despăgubiți familia decedatului cu 5 milioane de euro!

Mulți cercetători spun că afectează genomul uman, ceea ce înseamnă că-l înlocuiește pe Dumnezeu și modifică structura ADN-ului, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi oameni!

Copiii care sunt făcuți de persoane vaccinate oare vor suporta aceeași transformare genetică? Vor mai fi oameni normali ca noi sau vor fi niște pseudooameni, o altă specie?
Din totalul femeilor care au suferit efecte adverse, peste 75% din ele au suferit avorturi, cele care erau gravide, iar celelalte sunt sterile ca urmare a vaccinării. Mă întreb câte femei vor mai putea procrea în viitor…

Rog copiii din România, rog adolescenții să nu se ducă la vaccinare!”, a afirmat Diana Șoșoacă într-un interviu pentru Adriana Bahmuțeanu, potrivit transcrierii de pe realitatea.net.

Diana Șoșoacă despre vaccin
Diana Șoșoacă despre vaccin: Îl înlocuiește pe Dumnezeu

Sursa: newsweek

,,Ziua Porţilor Deschise” în toate subunitățile de pompieri ieșene.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi organizează marți, 1 iunie, între orele 09.00-16.00, ,,Ziua Porţilor Deschise”.

Copiii, împreună cu părinții sunt aşteptaţi la sediul inspectoratului, cât și la sediile tuturor subunităților (Detașamentul 2 de Pompieri Iași, Secția de Pompieri Pașcani și Secția de Pompieri Târgu Frumos). Aceștia vor avea posibilitatea să asiste la prezentarea autospecialelor de intervenţie.

Lasa un comentariu