Conturi bancare false deschise pentru donații, în cazul unor copii bolnavi, ce ar necesita tratament

Conturi bancare false deschise pentru donații, în cazul unor copii bolnavi, ce ar necesita tratament. În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat două percheziţii domiciliare, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals.

Conturi bancare false

Din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi trimis, prin intermediul unor grupuri de socializare, către mai multe persoane, cazuri ale unor copii bolnavi, care ar fi necesitat tratament şi operaţii în străinătate. El ar fi pus la dispoziţie conturi bancare, pentru obţinerea donaţiilor. Acesta ar fi anexat la mesaje şi adeverinţe medicale, ce ar fi fost false.

Prejudiciul stabilit în cauză este de aproximativ 28.000 de euro.

Trei persoane urmează a fi conduse la cercetări.

Citește și Copil găsit fără suflare într-o mașină parcată în curtea vecinilor.

Un copil de nouă ani a fost găsit fără suflare într-un automobil parcat în curtea vecinilor. Tragedia s-a întâmplat în satul Bâc de lângă municipiul Chişinău.

Totul a ieșit la iveală după ce oamenii legii au fost sesizaţi despre dispariţia copilului. Poliţia presupune că băiatul a intrat în maşină, dar nu a mai putut ieşi, deoarece portierele puteau fi deschise doar din afara, deschizătoarele din interior fiind defecte.

Lasa un comentariu