TRAGEDIE: Un băiețel de 1 an și 10 luni a căzut în gol de la etajul patru. Micuțul a decedat

La nici o zi după ce un copil de 1 an şi 3 luni a căzut de la fereastra apartamentului în Petroşani, un nou episod a avut loc în această dimineaţă, tot în judeţul Hunedoara. Un copil de 1 an şi 10 luni a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc din Orăştie. Din nefericire, sfârşitul în acest caz este unul tragic.

Copilul a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Orăștie. Din păcate, însă, nu a supravieţuit, medicii fiind nevoiţi să declare decesul.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exacitate cum a avut loc incidentul.

„La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă cu asistent care găseşte minorul în stop cardiorespirator, cu multiple leziuni grave la nivelul capului. Este preluat cu manevre de resuscitare în curs şi transportat de urgenţă la spitalul Orăştie, unde se continuă resuscitarea pentru încă aproximativ o oră, când, din păcate se declară decesul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Sursa: Observator

Citește și O fetiță de 11 ani s-a murdărit cu sângele prietenei sale care a fost împușcată în masacrul de la școala din Texas

Lasa un comentariu