Ce i-a făcut un șofer de BMW unuia care i-a lovit mașina și a fugit?

Cine credea că viața la Hollywood este strălucitoare și relaxantă, trebuie să se mai gândească. Un șofer de BMW și unul de Ford au avut propriul război în plină stradă.

S-a întâmplat în zona de nord a Hollywood-ului. Martorii susțin că Ford-ul F-150 lovise limuzina de culoare albă, un BMW Seria 7, și încercase să fugă de la locul accidentului. Șoferul nu s-a așteptat nicio clipă ca BMW-ul să gonească după el.

Într-o urmărire agresivă și o confruntare în mijlocul unei intersecțiii, șoferul de BMW lovește pick-up-ul american de mai multe ori și, în cele din urmă, îl blochează lângă o bordură.

Pietonii și ceilalți conducători auto privesc uluiți incidentul violent. Imaginile apărute pe rețelele de socializare arată cum BMW-ul urmărește Ford-ul în timp ce are portiera de pe stânga față deschisă, semn că șoferul s-a grăbit să pornească în urmărirea celui care îi lovise mașina și nu a mai apucat să închidă ușa.

La 12 ore de la apariția filmării pe Instagram, poliția din Los Angeles a anunțat că a făcut arestări în acest caz pentru “un atac cu o armă letală”. Autoritățile nu arată clar cine a fost arestat, dar cel mai probabil a fost vorba despre șoferul de BMW Seria 7.

Nimeni nu a fost rănit și nicio altă mașină nu a fost avariată în acest incident.

Sursa : promotor

Lasa un comentariu