Câștigătorul Eurovision s-a întors în Ucraina pentru a se înrola în armată

Oleg Psiuk, câştigătorul Eurovision, nu s-a putut bucura prea mult de cea mai importantă realizare a carierei. La nici 24 de ore după ce a ridicat trofeul, solistul lui Kalush Orchestra s-a întors în Ucraina pentru a se înrola în armată.

Psiuk este gata să ia arma în mână pentru a se lupta cu militarii ruşi. El a avut parte de o permisiune specială pentru a putea participa la competiţie. Acum, a primit ordin pentru a se întoarce în ţara natală, anunţă thesun.co.uk. Au trecut deja 81 de zile din momentul în care Vladimir Putin a declanşat războiul.

Oleg Psiuk, câştigătorul Eurovision, a plecat în Ucraina

Vă rog pe toți… vă rog să ajutați Ucraina, Mariupol. Ajutaţi pe Azovstal, chiar acum”, a fost mesajul transmis de Psiuk, pe scenă.

La o zi distanţă, Oleg a fost văzut în faţa hotelului din Torino, îmbrăţişându-şi iubita. A sărutat-o pe Oleksanda şi a urcat într-un taxi. Imaginea emoţionantă a fost surprinsă de fotograful Associated Press.

Conform legislaţiei din Ucraina, toţi bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 60 de ani nu au voi să părăsească ţara decât cu o permisiune specială.

Unul dintre dansatorii Kalush Orchestra e deja pe front

Componenţii trupei Kalush Orchestra s-au adunat din toate colţurile Ucrainei. Unul dintre dansatori a ratat Eurovision. Slavnik Hnatenko apără Kievul.

Este încă membru al trupei noastre și ni se va alătura din nou după ce va servi Forţa de Apărare Teritorială„, spunea Psiuk într-un interviu pentru rollingstone.co.uk.

Sursa: as.ro

Citește și Volodimir Zelenski a jurat că Ucraina va găzdui Eurovision în 2023

Lasa un comentariu