Cadavrul unui bărbat a fost găsit joi dimineața, în Portul Constanța

Cadavrul unui bărbat a fost găsit joi dimineața în Portul Constanța. Anchetatorii au stabilit că pe corpul care plutea pe apă nu sunt urme de violență.

Potrivit IPJ Constanța, joi, în jurul orei 8.15, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un cadavru plutește în rada Portului Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 68 de ani. Anchetatorii au mai aflat că pe cadavru nu sunt urme de violență, scrie Mediafax.

Conform procedurii, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și VIDEO: O fetiță de opt ani a fost rănită după ce a sărit în fața unei mașini, în Constanța

Accidentul a avut loc pe o stradă din municipiul Constanța, iar impactul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum fetița fuge în fața mașinii, iar șoferul, un tânăr de 19 ani, nu reușește să o evite. Copilul a fost transportat de urgență la spital și este în afara oricărui pericol.

Lasa un comentariu