Bătaie cruntă în parcarea unui Mall din Craiova. Doi bărbați s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare

Doi soţi au fost snopiţi în bătaie de patru indivizi, în parcarea celui mai mare centru comercial din Craiova! Scandalul ar fi pornit de la un loc unde ambele părţi voiau să-şi lase maşina. Agresorii, patru la număr, au fost reţinuţi marți seară.

Scandalul a pornit de la o situaţie banală, întâlnită în orice parcare. Un bărbat aflat la volan a parcat pe un loc amenajat, unde se aflau mai multe spaţii libere pentru maşini.

Decizia lui i-a supărat pe patru indivizi care aşteptau ca şoferul să încheie manevrele cu maşina. Când soţul şi soţia lui au coborât din autoturism, cei patru – un tată cu cei trei fii ai sai – au venit spre ei nervoşi. Ei le-au reproşat că cuplul le-a ocupat locul pe care voiau ei să parcheze.

Discuţia s-a transformat în bătaie, grupul atacând bărbatul care copleşit de lovituri a căzut la pământ. Și soția a fost lovită, când a încercat să îi despartă.

Un martor a anunţat poliţia, iar cei patru au fost identificaţi şi ridicaţi de poliţie de acasă. Toţi au fost reţinuţi pentru loviri şi alte violențe.

Sursa: Știrile PROTV

Citește și Tentativă de asasinat în Ucraina. Mașina în care se afla principalul consilier al președintelui Zelenski, atacată cu focuri de armă

Lasa un comentariu