Anul în care vom ,,reveni la normal”. Ce previziuni face Bill Gates cu privire la ieșirea din pandemia de coronavirus

Bill Gates a declarat care va fi perioada în care omenirea va scăpa definitiv de virusul Sars-Cov-2. Într-un interviu acordat celor de la Sky News, miliardarul american a spus că oamenii vor ieși din contextul pandemic până în anul 2022.

„Există încă câteva întrebări despre cât de mult se va folosi vaccinul Johnson & Johnson, dacă este acceptat, ar fi foarte benefic, dar unele dintre țările bogate, inclusiv SUA și Marea Britanie, chiar și în această vară vor ajunge la niveluri ridicate de vaccinare și că ” Vom elibera, astfel încât să primim vaccinuri în întreaga lume la sfârșitul anului 2021 și până în 2022 și astfel, nu vom fi eradicat această boală, dar vom putea să o reducem la un număr foarte mic până la sfârșitul anului 2022”, a declarat Bill Gates pentru Sky News.

Aceasta nu este prima declarație pe care americanul o face în legătură cu revenirea la normal a populației. Într-un interviu acordat publicației internaționale El Pais, co-fondatorul uriașului Microsoft a făcut aceiași preveziune.

Lasa un comentariu