Angajata ISU București, condamnată în dosarul Colectiv a fost prinsă în Republica Moldova

”S-a făcut justiție și nu dreptate”, spun răniții din incendiul devastator de la Colectiv și rudele celor morți care acuză autoritățile de nepăsare.

Aceștia spun că, în cei 7 ani de la tragedie, nu s-a schimbat mai nimic în privința autorizării spațiilor publice iar multe localuri continuă să pună în pericol viața clienților săi. 

Angajata ISU București, Antonina Radu, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, care a fost dată în urmărire, fiind emis mandat de arestare european, a fost prinsă în Republica Moldova, a anunțat vineri IGPR.

„În urma cooperării polițienești internaționale, între Poliția Română și autoritățile din Republica Moldova, la data de 13 mai 2022, femeia, de 43 de ani, condamnată prin hotărârea definitivă a Curții de Apel București, în dosarul Colectiv, a fost localizată, în Republica Moldova”, a anunțat IGPR.

Cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea

Antonina Radu, pompier, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, a fost dată în urmărire națională, fiind emis mandat de arestare european, informează Poliția Capitalei.

„Având în vedere hotărârea definitivă a Curții de Apel București, în dosarul Colectiv, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale a pus în aplicare cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea”, transmite Poliția Capitalei.

Sursa: Antena3

Citește și

Lasa un comentariu