„Ai murit? Eşti şmecher, ă?”. Un șofer dă intenţionat cu maşina peste un tânăr, în Brăila! Imagini cu puternic impact emoţional

Un accident premeditat a avut loc în Brăila. Șoferul unui Seat a intrat în plin într-un tânăr aflat pe marginea drumului.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum un tânăr iese dintr-un imobil şi aşteaptă pe marginea drumului să treacă maşinile. Probabil acesta dorea să traverseze strada. La un moment dat însă observă că un autovehicul se îndreaptă către el şi încearcă să se ferească, dar este lovit în plin.

După accident şoferul a ieşt din maşină şi a început să înjure victima, întrebând-o totodată dacă a murit. „B***-mi-aş în p**a în m***ii m*-***. Ai murit? Eşti şmecher, ă?”, se aude bărbatul strigând.

Imediat iese şi o femeie din casă şi priveşte şocată scena din faţa ei. „Ce faci, măi, omule, mă? Îl nenorocişi”, strigă femeia.

La faţa locului se strâng mai multe persoane, din maşină mai ies de asemenea doi bărbaţi, care alături de şofer ridică mâinile ca şi cum nu ar fi avut de ales. După câteva secunde de certuri, apare şi o altă femeie, posibilă rudă a tânărului accidentat, care începe să plângă şi să urle de durere.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional:

Conflictul a început înainte de accident în Brăila

Conflictul ar fi început înainte de accident, pe o stradă alăturată. Tânărul de 29 ani l-ar fi înjunghiat pe un alt tânăr, de 24 de ani, fratele şoferului care a lovit cu maşina.

În urma evenimentului, un pasager din vehicul şi cei doi tineri implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conform informaţiilor obţinute de reporterul Observator Radu Spoeală, în bătaie au fost implicaţi trei tineri. Unul s-a ales cu fractură la genunchi, unul cu fractură de umăr şi un al treilea a fost înjunghiat. Conform aceloraşi surse, bărbatul accidentat nu a murit.

Şoferul, în vârstă de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, conform observatornews.ro.

Lasa un comentariu