Accident rutier chiar în timpul susținerii examenului auto! Examinatorul a ajuns la spital

Un autoturism care aparţine unei şcoli de şoferi a fost implicat marţi într-un accident de circulaţie pe o stradă din municipiul Brăila, chiar în timpul susţinerii unui examen auto, eveniment în urma căruia poliţistul examinator a fost rănit şi transportat la spital de o ambulanţă.

Maşina aflată într-o cursă de examinare a candidaţilor pentru obţinerea permisului auto a fost lovită de un autoturism la intersecţia străzilor Griviţei şi Apollo, impact în urma căreia a fost grav avariată.

Poliţiştii au demarat o anchetă la faţa locului şi urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Sursa: Agerpres

Citește și Accident pe o trecere de pietoni: un copil de 10 ani a fost spulberat de o maşină

Un copil în vârstă de 10 ani a fost grav rănit după ce a fost accidentat, duminică seara, pe o trecere de pietoni situată pe drumul naţional DN 2, în localitatea Traian din judeţul Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a declarat că alături de copil se afla şi mama acestuia, dar nu ea nu a fost rănită. Medicii sosiţi la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare copilului aflat în stop cardio-respirator.

,,Din primele cercetări a reieşit că un conducător auto de 28 de ani, din Tămăşeni, ar fi surprins şi accidentat un pieton, de 10 de ani, care s-ar fi aflat angajat în traversarea străzii, pe marcaj pietonal. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului. (…) După o procedură îndelungată de resuscitare, inima copilului bate din nou”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Lasa un comentariu