A tăiat porcul în casă, iar vecinii au alertat poliția crezând că e vorba de o crimă

Un brașovean a fost amendat pentru că a tăiat porcul în casă, după ce vecinii au sunat la 112 crezând că este vorba despre o crimă.

Un bărbat din localitatea Holbav, județul Brașov, s-a apucat să sacrifice porcul în propria casă, pentru că afară era prea frig. Astfel că, după câteva pahare, acesta a scos porcul din coteț și l-a băgat în locuință, unde a început să ”îl pregătească” pentru sărbători. 

Alertați de zgomot și neștiind ce se întâmplă în casa proprietarului care tranșa porcul de zor, vecinii au dat buzna în curtea omului, iar când l-au văzut pe acesta plin de sânge și cu cuțitul în mână în pragul ușii, au crezut că sunt martorii unei crime în desfășurare și au rupt-o la fugă în timp ce sunau la 112.

Polițiștii s-au prezentat în mare grabă la adresa indicată, unde au constatat că nu este nici urmă de crimă, ci doar un localnic în plin proces de sacrificare a porcului de sărbători.

Polițiștii i-au dat amendă omului pentru că nu ar fi respectat procedura de sacrificare a animalului în condițiile impuse de lege, transmite Antena3.

Citește și ANSVSA: ”Sunt 20.000 de samsari care vând ilegal porci şi împrăştie pesta porcină”

Lasa un comentariu