A fost reţinut primarul oraşului Mărăşeşti pentru 24 de ore

Primarul oraşului Mărăşeşti Valerică Chitic a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat, printre altele, de folosirea funcţiei pentru favorizarea unei persoane, delapidare, abuz în serviciu, instigare la fals intelectual.

Decizia de reţinere a lui Chitic a fost luată după mai multe percheziţii desfăşurate marţi la sediul primăriei, la domiciliile unor persoane fizice şi la sediile unor firme.

Primarul oraşului Mărăşeşti a fost reținut

Procurorii au ridicat mai multe documente, şi mai multe persoane, inclusiv angajaţi ai Primăriei Mărăşeşti, au fost audiate, primarul fiind singurul reţinut.

Dosarul în care este cercetat primarul vizează săvârşirea mai multor infracţiuni: folosirea funcţiei pentru favorizarea unei persoane, delapidare, abuz în serviciu, instigare la fals intelectual, folosirea cu rea credinţă a bunurilor şi creditelor unei societăţi comerciale.

Citeste si Din cauza vântului puternic, un avion nu a putut ateriza la Iaşi!

A fost panică la bordul unui avion care ar fi trebuit să aterizeze la Iaşi. Cursa Londra-Iaşi, cu aproape 200 de pasageri la bord, printre care şi 10 copii, a survolat aeroportul timp de 40 de minute, până când pilotul a decis să renunţe la manevră. Din cauza vântului puternic, aeronava a fost redirecţionată către Bacău, unde a aterizat în siguranţă.

Un avion care zbura ieri pe ruta Londra – Iaşi a aterizat de urgență pe aeroportul George Enescu din Bacău, din cauza condiţiilor meteo.

După 40 de minute de survol deasupra Iaşiului, pilotul a hotărât să întoarcă aeronava din drum. În tot aceast timp, la bord, călătorii au intrat în panică.

Lasa un comentariu