A fost prins bărbatul care a evadat în urmă cu trei zile din arestul IPJ

UPDATE: IPJ Dolj a anunţat că tânărul de 23 de ani care a evadat, joi, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a fost prins, duminică, pe un câmp din extravilanul comunei Bucovăţ.

Bărbatul era condamnat la executarea a 3 ani de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt şi a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj unde fusese dus pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar.

Poliţiştii au mobilizat pentru căutarea tânărului peste 800 de efective de Poliţie de la toate structurile şi au fost instituite filtre rutiere pe raza întregului judeţ.

Evadatul fusese dat în urmărire naţională şi în consemn la frontiera de stat

Au fost organizate echipe de căutare, periere, scotocire pe raza municipiului Craiova, oraşului Filiaşi, pe raza comunei Unirea şi comunei Moţăţei, cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Dolj, Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova, poliţiştilor de la transporturi, frontieră, dar şi Poliţiei Locale Craiova, la activităţi fiind folosiţi şi câini de urmă.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

Patru poliţişti sunt cercetaţi disciplinar în acest caz şi a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înlesnirea evadării.

Știre inițială: Alertă! Evadatul din arestul IPJ Dolj este de negăsit. Bărbatul a comis mai multe crime

Alertă! Evadatul din arestul IPJ Dolj este de negăsit. Bărbatul a comis mai multe crime! Un tânăr care și-a ucis bunica pe când era minor, condamnat apoi pentru furt și reținut acum pentru o altă crimă, este căutat în toată țara.

Un tânăr care și-a ucis bunica pe când era minor, condamnat apoi pentru furt și reținut acum pentru o altă crimă, este căutat în toată țara. A evadat din arestul Inspectoratului de Poliție Dolj, unde fusese adus la audieri. Pe ultima victimă ar fi omorât-o ca să îi ia banii. Patru polițiști care ar fi trebuit să îl păzească pe suspect sunt acum cercetați pentru înlesnirea evadării.

800 de polițiști sunt pe urmele evadatului. Îl caută în mașini, pe drumurile care ies din Craiova, în gară și în trenuri și în zonele aglomerate din oraș.

Lasa un comentariu