Musicalul „MAMMA MIA!”, duminica aceasta, la Sala Polivalentă din Iași

„MAMMA MIA!” – musicalul care a cucerit peste 60 de milioanede spectatori din întreaga lume, se joacă duminica aceasta, laSala Polivalentă din Iași.

Ne mai despart doar câteva zile de întâlnirea publicului cu protagoniștii celui mai apreciat spectacol de musical din România – „MAMMA MIA!”. Cu o distribuție excepțională ce îi aduce pe aceeași scenă pe unii dintre cei mai iubiți artiști ai momentului, primul musical de pe Broadway produs în România, 100% independent, este un spectacol irezistibil pe muzica legendarei trupe ABBA care face ocolul lumii cu succes de aproape 20 de ani.

Duminică, 15 decembrie, la Sala Polivalentă din Iași, spectatorii se vor putea bucura de cea mai frumoasă poveste muzicală despre iubire, relații, prietenie, înțesată cu mult umor, interpretată de Loredana, Cornel Ilie, Ecaterina Ladin, Ioana Sihota, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu și Silviu Mircescu alături de corpul de balet al spectacolului.Timp de trei ore, artiștii vor da viață personajelor complexe, vor dansa și vor cânta hituri precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”, fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, garantând, astfel celor prezenți experiența unui show unic și o seară memorabilă.

Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, impresionanta producție artistică cuprinde momente coregrafice și sincronizări ce ating perfecțiunea, decoruri  speciale desprinse din frumoasele ținuturi grecești și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice folosite de ceipeste 70 de artiști și dansatori profesioniști.

Având în vedere faptul că biletele se vând cu rapiditate, organizatorii le recomandă tuturor persoanelor care nu doresc să piardă ocazia de a se bucura de spectacolul-fenomen „MAMMA MIA!”, să își achiziționeze ultimele bilete rămase disponibile atât online de pe Iabilet.ro  precum și din magazinele Flanco, Cărturești, Uman, IQ Bix Telekom, stațiile SelfPay sau din Underground Pub.  La minimum 4 bilete cumpărate se aplică o reducere de 10%, iar la minimum de 8 bilete o reducere de 15%, oferta perfectă pentru cei care vor să vină la spectacol alături de prieteni și familie!

După spectacolul de la Iași, turneul național „MAMMA MIA!” va continua cu alte reprezentații, programate pe 21 decembrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, 29 decembrie la Sala Palatului București, pe 19 februarie, la Sala Constantin Jude din Timișoara, pe 21 februarie, la Sala Polivalentă din Târgu Mureș și pe 8 martie, la Sala Sporturilor din Galați. 

MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent!

În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!“ și mii de reprezentații jucate în sute de țări, pe șase continente. Musicalul „MAMMA MIA!“ a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

DISTRIBUȚIE IAȘI:

Loredana – Donna

Cornel Ilie – Sam   

Ecaterina Ladin – Rosie

Ioana Sihota – Tanya

Adrian Nour – Bill      

Ernest Fazekas – Harry      

Ana Munteanu – Sophie

Silviu Mircescu – Sky      

Lasa un comentariu