Motocicletă de Poliție în flăcări, polițist rănit, după ce a fost trântit de o șoferiță, la Buzău

Un poliţist rutier, din Buzău, a fost trântit fără menajamente de o șoferiță, aflat în urmărirea mașinii la volanul căreia se afla tânăra de 32 de ani.

La un moment dat, femeia pur si simplu a lovit motocicleta de Poliție, proiectând-o într-un Taxi de pe sensul opus.

Motocicleta a luat foc în urma impactului, polițistul a rămas întins pe asfalt, iar ceilalți participanți la trafic au sărit să-i dea primul ajutor polițistului și să stingă flăcările. Poliţistul a fost preluat ulterior de o ambulanţă, notează observatornews.ro.

Tânăra de 32 de ani, care ar fi din Berca, și-a continuat goana, dar a fost oprită, până la urmă, însă autoritățile nu precizează de ce era urmărită de polițist. Potrivit unui comunicat, polițiștii ar încerca acum să afle dacă gestul şoferiţei a fost unul intenţionat.

Polițiștii chemați în sprijin de agentul doborât de pe motocicletă au pornit în urmărirea femeii, pe care au reținut-o în trafic în zona benzinăriei Lukoil (la coborârea de pe pasarela Nehoiu, spre Hanul lui Țintă). Șoferița se află în custodia poliției și urmează să dea explicații despre comportamentul său, care a fost la un pas să curme viața unui polițist.

Lasa un comentariu