Motocicletă căutată de autorităţile din Italia, descoperită în Galați

Motocicletă căutată de autorităţile din Italia, descoperită în Galați!
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au descoperit şi indisponibilizat o motocicletă ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași au observat pe raza localității de frontieră Băleni, județul Galați, un bărbat în vârstă de 25 de ani, care staționa lângă o motocicletă marca Fantic Motor, înmatriculată în Italia.

Motocicletă căutată de autorităţile din Italia, descoperită în Galați

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că motocicleta în cauză figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a achiziționat motocicleta în cauză de la o persoană din mediul online și nu avea cunoștință că aceasta figurează ca fiind furată.

În cauză, motocicleta în valoare de 25.000 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Citește și Autoturism blindat cu ţigarete de contrabandă identificat la Leţcani

Autoturism blindat cu ţigarete de contrabandă identificat la Leţcani! Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român, care transporta în autoturism 17.400 ţigarete de contrabandă.

În data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au oprit în localitatea Leţcani un autoturism, înmatriculat în România, în care se afla un cetăţean român, în vârstă de 44 de ani.

leave a reply