Moroșanu a dat lovitura în muzică! Ascultă noua lui piesă cu Jador

Cătălin Moroșanu a dat lovitura în muzică. Sportivul a lansat o piesă alături de Jador și Lino Golden.

Melodia se intitulează ,,Sunt o forță” și a urcat rapid în trending. În primele 6 ore de la lansare, a ajuns la peste 600.000 de vizualizări.

https://www.youtube.com/watch?v=XQlj3C060f4

Cătălin Moroșanu și Jador s-au împrietenit în cadrul unui show tv la care au participat împreună. Jador a anunțat de această colaborare încă de la începutul acestei luni, când a ieșit de la Survivor.

Cătălin Moroșanu mai are lansată o piesă în 2015, ,,Lasa cucu-n pace”, la care a colaborat cu Ruby și Dorian Popa. Acum, Moroșanu a dat lovitura în muzică din nou.

Vezi și Cătălin Moroşanu a fost prins băut la volan. Vezi imaginile cu acesta.

Cătălin Moroşanu a fost prins băut la volan de un echipaj de poliție şi a rămas fără permis de conducere. În plus, s-a ales şi cu o amendă. 

Aflat la volan, pe Bulevardul Decebal din Capitală, sportivul a fost tras pe dreapta de un echipaj, pentru un clasic control de rutină. În secundele următoare, Cătălin Moroşanu a prezentat actele celor doi agenţi, iar, după verificare, aceştia au decis, potrivit procedurii, ca şoferul să fie testat şi cu aparatul etilotest.

Rezultatul a dovedit o alcoolemie, conform unor surse, de 0,4 mg alcool pur în aerul expirat, anunţă cancan.ro. Cătălin Moroşanu a gesticulat, la un moment dat, nervos, semn clar că nu-i convenea deloc situaţia în care se află. Agenţii de la Rutieră nu s-au lăsat deloc impresionaţi şi au aplicat legea. Astfel, fostul concurent de la ,,Survivor România” s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, dar şi cu amenda aferentă.

Lasa un comentariu