Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă

Clipe de groază în partida Danemarca – Finlanda, din cadrul Grupei B a Campionatului European. Decarul danezilor, Christian Eriksen, s-a prăbuşit pe teren şi a rămas inconștient.

Desfășurarea evenimentelor la meciul Danemarca – Finlanda

UPDATE 22:30: Echipa Finlandei, debutantă la un turneu final, a reuşit să învingă echipa Danemarcei cu scorul de 1-0 (0-0).

UPDATE 22:00: Eriksen este în stare stabilă la spitalul Rigshospitalet din Copenhaga, după ce a fost resuscitat pe gazon.

UPDATE 21:00: Meciul se va relua la ora 21:30 (ora României) din momentul întreruperii, a anunţat UEFA. Meciul poate fi urmărit pe PRO X.

″În urma cererii făcute de jucătorii ambelor echipe, UEFA a fost de acord ca meciul dintre Danemarca şi Finlanda să se reia în această seară, de la ora 20:30 CET (21:30, ora României). Ultimele patru minute ale primei reprize se vor juca, apoi va urma o pauză de cinci minute, după care se va disputa a doua repriză″⁣, se arată în comunicatul forului continental.

UPDATE 20:30: UEFA a precizat pe site-ul său oficial că jucătorul a fost stabilizat şi a fost transportat la spital.

Meciul dintre echipele Danemarcei şi Finlandei a fost întrerupt în min. 43, după ce mijlocaşul danez Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi şi-a pierdut cunoştinţa, sâmbătă seara, pe Stadionul Parken din Copenhaga, în Grupa B a turneului final al Campionatului European de fotbal – EURO 2020.

Echipele medicale au intervenit imediat şi s-a început resuscitarea fotbalistului danez chiar pe gazon.

Componenţii naţionalei daneze au făcut cerc în jurul jucătorului de la Inter Milano, pentru a obtura imaginile dramatice. Momentele au fost trăite cu emoţie de spectatori, mulţi dintre ei plângând sau rugându-se pentru Eriksen, scrie stirileprotv.ro.