Model internațional și patron de club în Liga 1! Cine este Rebecca Prodan Dumitrescu

Hermannstadt are de ieri un nou patron. Are doar 21 de ani și este model internațional. Este vorba despre fiica cea mare a impresarului Anamaria Prodan ReghecampfRebecca Prodan Dumitrescu. Aceasta va fi numărul 1 în clubul din Sibiu, în acte.

Rebecca Prodan Dumitrescu va avea 50% din clubul sibian, restul urmând să îi rămână lui Claudiu Rotar, relatează Digi Sport.ro

Cine este Rebecca Prodan Dumitrescu

Rebecca Prodan Dumitrescu, are 21 de ani și este studentă la Institutul Marangoni din Italia, specialitatea Fashion and Design. A intrat cu bursă la Parson University din New York, iar ulterior s-a transferat în Italia.

Este model internațional pentru Dolce & Gabbana și a defilat pentru cele mai mari case de modă. Rebecca a pus însă mereu facultatea pe primul loc.

Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea, să-i fac mândrii de mine și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine”, a mai spus Rebecca Prodan Dumitrescu pentru Digi Sport.

Rebecca Prodan Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan, din prima căsătorie, cu Tiberiu Dumitrescu.

Lasa un comentariu