Mircea Rednic, furios pe evoluția ”penibilă” a ieșenilor. Acuze pentru un fotbalist ”cu gândul la FCSB”: ”De aia nu joacă?”

Mircea Rednic (58 de ani) a numit drept ”rușinoasă” prestația echipei sale, Poli Iașiînvinsă cu 1-5,de Sepsi în prima manșă din semifinala Cupei României, potrivit digisport.ro

”Nu doar scorul, ci și evoluția a fost rușinoasă. Meciul a început ideal, am avut 1-0, dar am pierdut cu 1-5. Da, am fost obligat să protejez câțiva jucători, ca să ne salvăm de la retrogradare, dar asta nu înseamnă să te prezinți penibil.

Principalul vinovat e antrenorul. Dar și ei, că au pretenții. Săptămâna asta s-a discutat despre salarii, chiar azi au primit niște bani. Dar nu avem ce face, trebuie să ne gândim la meciul de sâmbătă. Dacă nu batem Chindia, va fi foarte greu”, a spus ”Puriul”, la finalul partidei de la Sfântu Gheorghe.

Mircea Rednic, supărat pe Horșia: ”Nu are cum să se întoarcă la FCSB. De aia nu joacă?”

Tehnicianul moldovenilor a recunoscut că Iașiul nu mai are șanse de calificare în finala Cupei României. ”S-au văzut surprize în fotbal, dar nu cred că e cazul. Ce să mai faci la 1-5? Sepsi e solidă, are jucători care știu ce vor. Vor performanță”, a declarat Mircea Rednic.

Antrenorul a vorbit și despre situația lui Ovidiu Horșia (20 de ani), fotbalistul care aparține de FCSB, dar e împrumutat la Iași. ”Și-a prelungit contractul, nu are cum să se întoarcă la FCSB. De aia nu joacă Horșia? Că e cu gândul acolo?

Aici se vede lipsa de implicare. Strategia clubului nu a fost bună”, a mai zis Rednic.

Lasa un comentariu