Mircea Rednic a oferit imaginea zilei în fotbalul românesc. Publicul de pe Facebook „s-a topit”

Mircea Rednic a apărut alături de un câine la ultimul antrenament al echipei Poli Iași, iar imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a clubului.

Mircea Rednic a oferit imaginea zilei în fotbalul românesc. Publicul de pe Facebook „s-a topit”

Câinele antrenorului i-a urmărit pe jucători de lângă „Puriu”, după care a început să se tăvălească pe gazon și să-i ceară lui Rednic să se joace cu el. Tehnicianul nu a rezistat tentației.

Mesajul clubului Poli Iași a fost: „Cum vă petreceți ultima zi de primăvară?”, relatează Digisport.ro

Fotbaliştii nu mai trebuie să rămână în cantonament! Decizie publicată în Monitorul Oficial

În ultimele zile au ieşit discuţii ample legate de faptul că jucătorii de fotbal ar fi obligaţi să stea în cantonament până la finalul sezonului! Documentul oficial publicat sâmbătă anulează toate restricţii aberante.

Gică Popescu a declarat că se va ajunge la situaţia în care jucătorii vor sări pe geam, dar şi Justin Ştefan, Răzvan Raţ, Narcis Răducan au spus că este total incorect şi dacă se va menţine decizia ar fi încălcate drepturile breslei fotbaliştilor în comparaţie cu oricare categorie de angajaţi. 

Fotbaliştii vor putea merge acasă după cele 14 zile de izolare şi trei testări

În urma negocierilor, sâmbătă dimineaţă în Monitorul Oficial au fost publicate regulile noi, conform cărora jucătorii şi membrii staff-ului vor putea merge acasă după cele 14 zile de cantonament în care au loc cele trei testări anti COVID-19. Pentru asta ei vor trebui să semneze o declaraţie pe proprie răspundere.

Structurile sportive pot desfăşura activitatea de pregătire sportivă şi pot participa la competiţii fără să fie necesară continuarea măsurii de cantonament închis, pe baza asumării răspunderii, în condiţiile legii

În cazul în care se va produce infectarea cu SARS-CoV-2 a unui participant la activitatea de pregătire sportivă sau la competiţie, se aplică toate normele legale în vigoare cu provire la izolarea suspecţilor, şi contacţilor acestora, procedurile de anchetă epidemiologică şi măsurile legale dispuse de organele abilitate„, se spune, printre altele, în document.

Lasa un comentariu