Mihai Chirica, întrevedere cu Klaus Iohannis: „Am ironizat puțin lipsa autostrăzii dintre Ardeal și Moldova”

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, și președintele Klaus Iohannis au discutat despre lipsa unei autostrăzi care să lege Moldova de Ardeal, în cadrul unei întrevederi avute imediat după sosirea șefului statului la Iași, scrie Mediafax. Chirica a spus că rămâne independent, dar nu exclude nicio opțiune politică.

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, a declarat vineri seară, după o întrevedere avută cu președintele Klaus Iohannis, care a ajuns în capitala Moldovei, că a discutat despre lipsa unei autostrăzi între Ardeal și Moldova.

„Am ironizat un pic pe tema lipsei autostrăzii care să lege Ardealul de Moldova, și dumnealui suferind, ca noi toți, de lipsa acestei infrastructuri, care va trebui să fie abordată imediat de noul Guvern, care se va instala în curând”, a spus Mihai Chirica.

Întrebat despre o eventuală intrare în PNL, primarul Iașului a spus că deocamdată rămâne independent.

„Nu discutăm în momentul de față politică, pentru că obiectivul principal al României astăzi este să își așeze un președinte care să poată duce destinul acestei țări pentru următorii cinci ani de zile, pentru că aceasta a rămas prioritatea cea mai importantă pentru noi. Din punct de vedere politic opțiunile sunt deschise, eu sunt în momentul de față independent, dar am o singura prioritate: președintele Romaniei”, a mai declarat Mihai Chirica.

Klaus Iohannis participă, sâmbătă, la Iași, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din Nord-Est.

Lasa un comentariu