Microsoft caută IT-işti la Iaşi. “Poziţionarea oraşului ca un magnet pentru investiţii”

Microsoft a anunţat finalizarea unei tranzacţii cu Movial, o firmă de servicii de inginerie şi design software specializată în dispozitive mobile şi de tip embedded cu 60 de angajaţi şi caută IT-işti, notează startupcafe.ro.

„În cadrul tranzacţiei, 60 de angajaţi Movial din biroul din Iaşi al companiei s-au alăturat organizaţiei Microsoft Devices pentru a continua investiţia companiei în eforturile de dezvoltare a platformelor Android”, anunţă Microsoft România. Compania mai anunţă că va continua să extindă echipele de inginerie software care sprijină eforturile de dezvoltare Windows şi Android, iar biroul Movial din Iaşi va deveni cel de-al patrulea centru de dezvoltare tehnologică din regiune pentru Microsoft.

„Microsoft a anunţat astăzi finalizarea unei tranzacţii cu Movial, o companie de servicii de inginerie şi design software specializată în dispozitive mobile şi de tip embedded, pentru a extinde ofertele de angajare persoanelor din birourile Movial din România, Taiwan şi SUA”, se arată în comunicatul transmis de companie.

„E remarcabil să vedem cum dau roade eforturile din ultimii 5 ani ale întregii comunităţi tehnologice pentru poziţionarea oraşului Iaşi ca un magnet pentru investiţiile industriei IT & Outsourcing”, spune Dan Zaharia, senior consultant EXTIND Romania. Compania se ocupă de închirierea clădirilor moderne de birouri din oraşele regionale de succes.

Lasa un comentariu