Membrii familiei Ghercă, infectaţi cu COVID-19, au fost externaţi din spital după 48 de ore

Familia Ghercă a fost externată din spital după 48 de ore. Maricel Ghercă, director tehnic în cadrul CTP Iaşi, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus împreună cu soţia şi cei doi copii ai lor.

Toţi asimptomatici, forme uşoare se vor izola la domiciliu până la împlinirea celor 14 zile, vor fi monitorizaţi de medicii de familie şi vor fi retestaţi, notează ziaruldeiasi.ro.

“Am ajuns cu toţii acasă… Robert şi-a scris impresiile: «Fost spital, supărat…» ceea ce ne arata ca nu a fost o experienta uşoară pentru el, dar pe care s-a străduit sa o treacă cu brio. Vreau să mulţumesc, încă o data, colectivului de asistente de la Spitalul CRF Iasi, domnului director Mihai Glod, d-nei director a DSP Iaşi, Catalina Benchea Indrei, care în aceste zile în care, credeţi-mă, se munceşte pe brânci, au găsit timp şi soluţii pentru Robert. Mulţumesc Munteanu Mihaela Steliana, dna doctor Maria Stamatin, medicului nostru de familie, tuturor rudelor, colegilor, prietenilor care ne-au sărit în ajutor şi ne-au susţinut non-stop şi celor care ne-au trimis mii de mesaje de prietenie. Multă sănătate tuturor celor care trec prin această experienta şi, nu uitaţi, purtaţi mască!”, a scris Carmen Ghercă pe Facebook.

Lasa un comentariu