Medicul Florin Roșu numit manager la Spitalul de Boli Infecțioase. Cine este noul manager al Spitalului Sf. Maria

De astăzi, Alina Belu este noul manager al Spitalului Sf. Maria, iar noul șef de la Boli Infecțioase este Florin Roșu.

Achiziții, Juridic și Resurse Umane sunt primele departamente de la BI pe care noul manager Roșu vrea să le eficientizeze. 

Cât privește deficitul de personal de la spitalul mobil, aflat în administrarea Spitalului de Boli Infecțioase, el crește odată cu înmulțirea cazurilor de îmbolnăvire, a adăugat el.

Florin Roșu a explicat că spitalul de campanie ROL 3 montat la Letcani nu este construit pentru situații epidemiologice, dar că a fost adaptat pentru actuala pandemie și că va fi dezvoltat in continuare în acest sens, scrie ziaruldeiasi.ro.

Atât prefectul, cât și noul manager de la Boli Infecțioase s-au arătat nemulțumiți de implicarea Spitalului Militar în gestionarea crizei sanitare, invocând o implicare sub așteptări.

„Vom începe o profesionalizare a manageriatului spitalelor din subordinea CJ”, a mai spus Alexe. 

Cât privește situatia de la Spitalul de Copii, noul director a spus că prioritatea este finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor de renovare și reabilitare termică a clădirii.

În cadrul ședinței, prefectul a vorbit despre incidenta mare a cazurilor de infectare la Valea Lupului, dar că Directia de Sanatate Publică este cea care poate propune instituirea carantinei, pe baza mai multor factori. Marian Grigoraș a dat exemplul comunei Ciurea, unde rata de infectare a început să scadă după carantinarea zonală impusă duminică.

Lasa un comentariu