Meciul CFR Cluj – Botoșani nu se mai joacă! Variantă extremă pentru campioană + prima reacție oficială: „Asta e cea mai mare problemă!”

Meciul CFR Cluj – Botoșani, care ar fi trebuit să aibă loc duminică, 26 iulie, nu se va mai juca. Anunțul oficial a fost făcut de Liga Profesionistă de Fotbal, relatează gsp.ro

„Meciul dintre CFR Cluj și FC Botoșani, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute duminică, 26 iulie, cu începere de la ora 21.00, nu se va mai juca din cauza apariției mai multor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă”, a comunicat LPF.

Când s-ar putea juca partida

Anunțul LPF complică teribil situația lui CFR Cluj. Singura variantă, una extremă pentru campioană, ar fi ca partida să fie reprogramată marți, 28 iulie, după ce clujenii ar face luni noi teste de coronavirus. Asta pentru că joi e programată restanța cu FCSB, iar duminică CFR joacă împotriva Craiovei. 

Nu mai sunt alte date disponibile, iar luni, 3 august, e deadline-ul UEFA pentru Liga 1. Campioana ar vrea să joace în regim de urgență, marți, pentru că altfel ar putea pierde meciul la „masa verde”, 0-3. Dacă nu se va putea disputa partida, situația va fi discutată la Adunarea Generală LPF de pe 30 iulie.

EXCLUSIV Marius Croitoru: „Sănătatea e pe primul plan”

Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a comentat informația în exclusivitate pentru GSP.ro: „E o decizie normală. Cei care au ieșit negativ de la ei au fost colegi de cameră cu cei depistați pozitiv. Sănătatea e pe primul plan în astfel de situații. S-a luat cea mai bună decizie, eu nu sunt adeptul victoriilor la «masa verde». Problema cea mai mare este că nu avem reguli clare. Nu s-a stabilit de la început ce se întâmplă, de exemplu, dacă un fotbalist infectează toată echipa”.

Meciul CFR Cluj – Botoșani nu se joacă

CFR Cluj, campioana en-titre din Liga 1, suferă din plin din cauza pandemiei de coronavirus. Alte 12 persoane au fost astăzi confirmate pozitiv. Numărul celor depistați cu SARS-CoV-2 de la campioana României a ajuns la 22.

Lasa un comentariu