Măsuri noi impuse de Primăria Iași. Ce trebuie să facă angajații

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Iași a dispus un nou set de măsuri pentru a combate pandemia de COVID-19 în Primăria Iași și în direcțiile subordonate.

Angajații din Palatul Roznovanu și cei ai direcțiilor subordonate vor trebui să specifice clar cu cine au intrat în contact în timpul programului de lucru.

Activitatea Primăriei municipiului Iași, a instituțiilor și a societăților comerciale subordonate va fi organizată după un set de măsuri. Grupurile de lucru din cadrul structurilor Primăriei municipiului Iași, instituțiilor și societăților comerciale subordonate nu vor fi mai mari de trei persoane.

Fiecare angajat al Primăriei municipiului Iași, al instituțiilor și al societăților comerciale subordonate va consemna în agenda proprie numele persoanelor cu care a intrat în contact în timpul programului de lucru.

Fiecare angajat al Primăriei municipiului Iași, al instituțiilor și al societăților comerciale subordonate va comunica conducătorului direct dacă a intrat în contact cu o persoană despre care există suspiciunea că ar putea fi infectată cu noul coronavirus.

Lasa un comentariu