Măsură radicală pregătită de LPF! Ce se va întâmpla cu echipele care vor avea cazuri de Covid-19

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit despre ce urmează din sezonul viitor pentru echipele din Liga 1 care au cazuri de COVID-19, relatează gsp.ro

După apariția imaginilor cu Vali Lazăr, mijlocașul lui Dinamo care se pare că încălcat izolarea și a ieșit din casă cu soția, Justin Ștefan a spus că LPF va face o investigație și că echipele din Liga 1 vor avea de suferit din sezonul viitor. 

„Vom face o investigație în urma dezvăluirilor apărute în Gazeta Sporturilor. Sunt convins că vom primi explicații rezonabile din partea oficialilor clubului. Pentru a înlătura orice dubiu în privința valabilității testelor, analizăm posibilitatea testării IGG pentru a verifica prezența anticorpilor. Nu cred că riscă nimeni în astfel de vremuri. Am încredere în responsabilitatea medicilor români și a clinicilor care efectuează testările. 

Vă asigur din nou că în sezonul următor vom fi mult mai stricți. Un caz de COVID-19 va însemna meci pierdut cu 3-0. Asta dacă vrem să terminăm competiția pe teren„, a spus oficialul Ligii pentru Gazeta Sporturilor.

Lasa un comentariu