Masteranzii de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor organizează evenimente reale

Marți, 21 aprilie, la ora 19.00 pe platforma Zoom are loc degustarea de vin ,,Domeniul Bogdan’’ organizată de masteranzii de la specializarea Managementului Proiectelor a FEAA, sub îndrumarea lui prof. Marius Alexa.

Evenimentul Degustare de vin ,,Domeniul Bogdan’’ dedicat promovării vinului românesc de calitate va avea loc în cadrul activităților practice organizate la disciplina Managementul evenimentelor speciale și îi are ca protagoniști pe studenți, profesori și alte persoane interesate. Pentru eveniment a fost ales vinul rose demisec numit Pinot Noir&Merlot.

„Pentru a obține succesul scontat a fost nevoie de multă creativitate și investiție de timp pentru a putea inova în domeniul managementului de evenimente online.” a declarat Elena Andrioaei studentă și manager de eveniment.

Printre invitați se vor număra: câștigătorul concursului Marea degustare de la Castel ediția I – George Chicoș și sommelierul Domeniului Bogdan – Vlad Buruga, aceștia vor avea plăcerea de a împărtăși din cunoștințele lor despre arta de a degusta vin.

Echipa de proiect este formată: Andrioei Elena, Chitoroagă Andreea, Papuc Nicoleta Adina, Ștefăniță Elena Andreea.

Sponsorul evenimentului va fi reprezentat de Cramele Domeniul Bogdan. Pentru a participa la acest eveniment vă rugăm să completați formularul acesta.

Lasa un comentariu